Schilderworkshops voor iedereen

Regio Zwijndrecht

Buiten in de natuur of juist in een industriële stedelijke omgeving, stimuleert je creatieve brein. Alle zintuigen worden geprikkeld. Buiten bezig zijn vergroot je positieve stemming. De stress neemt af, je creativiteit neemt toe en je aandacht en geheugen worden beter.

Het Bakfietsatelier verzorgt

penselen
Schilderworkshop zwijndrecht

Workshops Schilderen: open inschrijving

Schilderen is verrassend leuk. Iedereen kan mee doen. Of je nu wel of geen ervaring hebt, tijdens een workshop schilderen verras je jezelf. Met de tips van Het Bakfiets Atelier maak jij een creatief kunstwerk.

Heerlijk buiten schilderen in het thema’s als “Beautifull Buidlings” of “Relax and Enjoy” zit er voor iedereen wel iets in ons aanbod waar jij jezelf kan uitdagen.

De workshops zijn bedoeld voor kleine groepjes voor 4-10 personen en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens de workshops word je aangestuurd met tips om de creativiteit in je los te maken. Het gaat niet om de mooiste uitvoering, maar om je eigen stijl. Er is voldoende tijd om iedereen persoonlijk aandacht te geven op zijn of haar niveau.

Schrijf je nu in voor een workshop Schilderen!

Workshops voor bijzondere gezelschappen

Het Bakfiets Atelier verzorgt ook verrassend leuke workshops voor bijzondere gezelschappen. Tijdens een ontspannen workshop als familie-uitje, 3 generatie workshop, kinderfeestje, vrijgezellenfeest, teambuilding of een workshop samen met vrienden creëer je samen een mooie beleving met creatief resultaat. Samen iets leuks doen staat boven het uiteindelijke resultaat. Maak je niet druk, met de tips van Het Bakfiets Atelier is het resultaat altijd verrassend leuk!

Met een goedgevulde bakfiets vol schilder- en tekenspullen fietst Het Bakfiets Atelier naar de door jullie gewenste locatie en maken we er een topactiviteit van. Er zijn veel inspirerende locaties in de omgeving te vinden. Denk aan de Landschapstuin Het Struweel, de Moestuin van Villa Augustus of Veerplaat bij het Ara Hotel. Het is wel fijn als het op fietsafstand te regelen is. Maar voor een toffe locatie maken we ook graag een uitzondering.

Kinderfeestje
Buitenschilderen is een meerwaarde een speciale ervaring

Regio Zwijndrecht

Het Bakfiets Atelier bevindt zich in Zwijndrecht. Een half uur fietsen is prima, maar daarna is er een  kleine kilometervergoeding. Zo is het ook mogelijk om naar Hendik-Ido-Ambacht, Rijsoord, Ridderkerk, Heerjansdam en Dordrecht te fietsen. En zelfs Barendrecht of Papendrecht is bespreekbaar.

Wat andere over de workshops zeggen:

Laagdrempelig om mee te doen. Fijn dat je helemaal niets hoeft mee te nemen. Veel tips ontvangen. Buiten schilderen was voor mij een absolute meerwaarde, een speciale ervaring!

Heerlijk een moment voor jezelf! Relaxt, leerzaam en vooral leuk!

Ik vind buiten schilderen heerlijk in de natuur. Tips en begeleiding tijdens de workshop heb ik als prettig ervaren!